Kumppanuus

Yhteistyö on enemmän kuin osapuoltensa summa - tätä havaintoa pidämme yhteistyösuhteidemme perusajatuksena. Strategiamme mukaisesti haluamme olla luomassa merkityksellistä yhteistyötä meille tärkeiden kumppaneiden kanssa, ja tätä kautta saavuttaa jotain suurempaa. Yhteistyösuhteissa arvostamme jatkuvuutta, ja siksi päämäärämme on löytää juuri ne kumppanit, joiden avulla tarinamme saa legendojen piirteet.

Tarjoamamme yhteistyökumppanuuden tavoitteena on aina molemminpuolisen hyödyn saavuttaminen. Oleellisimpana kriteerinä yhteistyölle pidämme toimintamme ymmärtämistä, ja halua tulla osaksi tarinaamme. Myös arvojemme - ystävyys, seikkailumieli ja intohimo luontoa kohtaan - huomioonottaminen on yhteistyön kannalta tärkeää, ja siksi me itse lähestymme
vain harvoja ja valittuja yhteistyötahoja.

Jokainen tekemämme yhteistyösopimus on uniikki, ja se laaditaan yksilöllisesti. Jokaista yhteistyökumppania varten yhdistyksessämme on aina nimetty vastuuhenkilö, jonka kautta suunnittelu, viestintä ja raportointi tapahtuu. Yhdistyksemme puheenjohtaja koordinoi ja johtaa yhteistyösuhteidemme kokonaisuutta kalenterivuosittain valittavan hallituksen tuella. Toimintaamme kuvaa historiastamme kumpuava järjestelmällisyys, jota pidämme ehdottomana etuna kilpaillessamme niin sanotuilla yhteistyömarkkinoilla.

Koska jokainen tekemämme yhteistyösopimus on uniikki, emme määrittele etukäteen niiden ehtoja tai ominaisuuksia. Nämä neuvotellaan tarkemmin vasta yhteistyösopimusta laadittaessa. Yhteistyösopimuksiimme sisältyy kuitenkin lähtökohtaisesti aina myös raportointi jotta yhteistyön seuranta olisi molemmille osapuolille mahdollisimman helppoa.

Legendat syntyvät tarinoista - ja tarinamme syntyvät meistä. Haluatteko Te olla osa tätä tarinaa?

Heräsikö mielenkiintosi?

Mikäli Sinulla on ajatuksia tai kysymyksiä mahdolliseen yhteistyöhön liittyen, ota rohkeasti yhteyttä! Voit lähettää viestisi joko "Ota yhteyttä" -osion kautta, tai vaihtoehtoisesti suoraan sähköpostitse osoitteeseen info@legendsclubofficial.com