Visio & Strategia

Visiointi on unelmointia. Perustimme Legends Club ry:n, jotta unelmamme saisivat siivet alleen. Unelmamme on kirjoittaa yli elämänmittainen tarina ystävyydestä, joka syntyi suomalaisen eräretkeilyn ympärille. Osana tätä tarinaa haluamme olla luomassa merkityksellistä yhteistyötä meille tärkeiden kumppaneiden kanssa, ja tuoda näin tarinaamme uusia kiehtovia ulottuvuuksia.

Strategiamme tuon unelman saavuttamiseksi on hyvin yksinkertainen: me luomme kontekstin jossa perustehtäviemme mukainen toiminta saa yhteistyösuhteiden myötä ainutlaatuisen merkityksen. Strategiaamme, kuten koko toimintaamme, ohjailevat sielunmaisemaamme heijastavat arvot. Nämä ovat ystävyys, seikkailumieli sekä intohimo suomalaista luontoa kohtaan.

Tekemällä yhteistyötä kanssamme, voit tuoda esiin yrityksesi brändin ja arvomaailman, jota tukeaksemme luomme merkityksellisiä sekä mielenkiintoisia sisältöjä seuraajillemme, tilaajillemme ja tykkääjillemme. Yhteistyön avulla
voimme saavuttaa jotain suurempaa, puhutella laajempia ihmisjoukkoja, ja saada tarinaamme Suomen vaihtelevien vuodenaikojen kaltaisesti värejä, jotka tekevät seikkailustamme entistä mielenkiintoisemman.

Suosimme suomalaista, ja siksi teemme lähtökohtaisesti yhteistyötä ainoastaan suomalaisten toimijoiden kanssa. Suomalainen laatu, käsityö, design ja sisu ovat lähellä sydämiämme. Osana suurempaa kokonaisuutta haluamme olla viemässä positiivista Suomi-kuvaa Maailmalle ja esitellä samalla ympärillemme avautuvaa puhdasta ja ainutlaatuista suomalaista luontoa.